Narančasti kombi Aperol Spritz koji se pretvara u bar ovog će ljeta oduševljavati ponudom popularnog ljetnog osvježavajućeg pića.

Aperol Spritz kombi je iz Hemingway bara u Opatiji krenuo na turneju po najpopularnijim mjestima za druženje u Republici Hrvatskoj te će na Jadranu i kopnenom dijelu zemlje posjetiteljima uz pratnju vrsnog barmena i atraktivnih hostesa nuditi osvježenje, dobru glazbu i super poklone.

Aperol Spritz jedno je od najpopularnijih ljetnih pića koje svojom svijetlom narančastom bojom i osvježavajućim okusom oduševljavati ljude diljem svijeta.

‘Lagani aperitiv’ ima jedinstven okus, zahvaljujući tajnoj recepturi s dodacima odabranih sastojaka, uključujući gorke i slatke naranče te mnoge biljke i korijene u savršenim omjerima. Aperol Spritz pije se kao aperitiv ili kao osvježavajući koktel u večernjim satima, jer sadrži malen postotak alkohola.

Recept za Aperol su stvorila braća Barbieri, a ovo lagano piće je prvi put predstavljeno 1919. godine na Međunarodnom sajmu u Padovi te ubrzo postaje jedno od najdražih napitaka u Italiji.

Ovog ljeta potražite putujući bar Aperol Spritz i odgovorno uživajte u super popularnom piću koje će vas osvježiti i oduševiti!

Aperol Spritz Pop-up Bar
Aperol Spritz Pop-up Bar

Komentiraj