EPA/ALEXEI NIKOLSKY / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Putin proveo tri dana u lovu i ribolovu u Sibiru

Ruski predsjednik Vladimir Putin skinuo se gol do pojasa spremajući se ući u hladnu vodu planinskog jezera u sibirskoj divljini gdje je bio u trodnevnom lovu i ribolovu, priopćio je Kremlj.

Putin (64) je poznat po tome što voli u javnosti prikazivati svoju dobru fizičku formu i avanturistički duh, što pridonosi njegovoj velikoj popularnosti. Ovaj kratki odmor došao je osam mjeseci prije predsjedničkih izbora u Rusiji i iako Putin još treba objaviti svoju kandidaturu, očekuje se da će se kandidirati i pobijediti.

Fotografije i video snimke koje je objavio Kremlj u subotu prikazuju Putina, koji je majstor u borilačkim vještinama i igra hokej na ledu, kako lovi ribu, pliva i sunča se zajedno s ministrom obrane Sergejem Šojguom tijekom boravka u republici Tuvi na jugoistoku Sibira na mongolskoj granici od 1. do 3. kolovoza.

“Voda u jezeru nikada nije toplija od 17 stupnjeva, ali to nije spriječilo predsjednika da zapliva”, rekao je novinarima glasnogovornik Kremlja.

“On je išao u podvodni ribolov s maskom i dihalicom… Predsjednik je lovio jednu štuku dva sata… ali je na kraju dobio što je želio”, kazao je Peskov.

Komentiraj