Putin: “Pobijedit ćemo u ratu. Branimo svoju zemlju, svoj narod i svoje vrijednosti”

Putin se tradicionalno 1. lipnja sastaje s obiteljima s mnogo djece

Ruski predsjednik Vladimir Putin u četvrtak je održao sastanak s obiteljima odlikovanih Ordenom roditeljske slave te je tom prilikom poručio kako je uvjeren u pobjedu Rusije u ratu protiv Ukrajine.

“Pobijedit ćemo, to je nedvosmisleno, nema drugog načina. I mislim da će naša zemlja na kraju biti jamac mira i sigurnosti za sve narode, za sve države svijeta”, rekao je otac jedne od obitelji u razgovoru s Putinom, prenosi Izvestia.ru.

Inače, Orden Roditeljske slave je državna nagrada Ruske Federacije, pokrenuta 2008. godine. Dodjeljuje se roditeljima ili posvojiteljima koji odgajaju ili su odgajali sedmero ili više djece kao državljani Ruske Federacije.

S riječima oca jedne brojne obitelji složio se i sam Vladimir Putin.

“To je istina. Tako će i biti, kako ste rekli. Tu nema nikakvih dvojbi, jer mi branimo svoju zemlju, svoj narod i svoje vrijednosti.”

Putin je u siječnju istaknuo da je pobjeda Rusije u sukobu u Ukrajini neizbježna. Prema njegovim riječima, to je moguće zahvaljujući jedinstvu i koheziji ruskog naroda, hrabrosti i herojstvu vojnika i radu vojno-industrijskog kompleksa.

Podsjetimo, Rusija je 24. veljače 2022. pokrenula ničim izazvanu invaziju na Ukrajinu, a ratu se još uvijek ne nazire kraj.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner