Dino Stanin/PIXSELL

PUŠTENI DARUVARAC PRIJETI “Tužit ću sve novine”

Darko Kovačević Daruvarac na slobodi čeka nastavak suđenja za grozno, surovo i bezumno iživljavanje nad Lorenom Gurlica. Osjeća se ugroženim.

Redakcija Indexa je s tuženim Kovačevićem stupila u kontakt.

Tužit ću sve moguće novine. Ovo je pozivanje na moje ubojstvo, tako bih to okarakterizirao.

Mislite iz medija ili iz javnosti?

Od medija. Od vašeg pisanja i svega. Neistine uzimate od njene majke i tako dalje.

Sad imate priliku reći vašu stranu priče. 

Što se tiče djela, ja stojim iza toga i ne bježim od nikakve odgovornosti. Ja ću odgovarati za to što sam napravio. Ali ovo što mi se radi i što mi se namješta i ove laži… Ja iz kuće nisam izašao otkad sam pušten iz pritvora jer mi je zabrana izlaska i tako dalje. Policija zna sve. A vi pišete da ja slavim i to sve. Njena majka stvara mržnju ljudi da se desi zlo.

O kojim lažima govorite?

Sve što ste iznijeli je kompletna kleveta i laž, što njena majka tvrdi da oni strahuju od mene. Oni ne trebaju ništa strahovati od mene. Ja nisam ni psihopat ni monstrum niti ostalo. To što se desilo će se ustvrditi na sudu. Ja ne želim pričati o djelu. Imam veliku argumentaciju dokaza. To nije došlo iz čistog mira nego eto… Došlo je do ucjene i ostalih stvari.

Ucjene? Od Lorene?

Od obadvije.

Koje dvije? Mislite od Lorene i njene majke?

Da.”, otkriva Kovačević u razgovoru za Index.

Lorenina majka Ana je izrazila krajnje ogorčenje Daruvarčevim opisom svega što se dogodilo kobne večeri u zadarskom kafiću i njegovom prognozom o tijeku i ishoda suđenja.

Komentiraj