PUŠNIK “Pamti se samo prolaz, ali puno smo griješili”

Ivo Cagalj/PIXSELL

Trener Hajduka Marijan Pušnik nakon prolaska u treće pretkolo Europa lige protiv rumunjskog Iasija rekao je kako je u uzvratnoj utakmici njagova momčad radila puno pogrešaka te se zahvalio navijačima koji su ih podigli nakon 75. minute, kada su ‘opasno visjeli’.

“Njihova podrška pogurala nas je prema pobjedi, njima ide pogodak Ohandze. Na kraju se pamti samo prolaz, ali neki su igrali sa strahom, neki sa manjom želje, a neki su puno griješili”, rekao je Pušnik nakon pobjede 2:1 na Poljudu. Pogotke za Hajduk postigli su Fran Tudor i Franck Ohandza.

Svjestan je Pušnik da je Hajduk previše griješio i kako moraju raditi na tome. “Treba sve posložiti u obrani. Neki igrači su tek stigli, neki neže otići. Nadam se da ćemo se uskoro popraviti”, dodao je. Pušnik ističe i kako nije njegov ‘trenerski nos’ presudio. “Igrači su zaslužni za sve što se događa na terenu, ne možemo mi to s klupe. Iako su puno griješili, borili su se do samog kraja i ovo je njihova pobjeda”, dodaje.

>> VIDEO: PONOVNO – ZOLJA Hajduk se provukao na Poljudu, Ohandza opet spasio Splićane

Jefferson, koji je asistirao za prvi pogodak i izbio jedan udarac Rumunja sa gol crte, nakon izmjene nije napuštao teren. Stajao je uz klupu i dijelio savjete svojim suigračima. “To pokazuje kakav duh vlada u momčadi. Upravo smo zato pobijediti”, zaključuje Pušnik za kamere HRT-a.

Kapetan Hajduka Nikola Vlašić također se zahvalio brojnim navijačima, te objasnio da su primili jeftin pogodak. “Povukli smo se nesvjesno, ali to se događa. Na kraju je sve ispalo dobro”, rekao je dodajući da za igru Hajduka nije kriv razrovani poljudski travnjak, već oni sami.

Komentiraj