PUŠNIK “Hvala Ohandzi na žrtvi, nisam ga ni mislio povesti. Takav karakter treba Hajduku”

Miranda Cikotic/PIXSELL

Nogometaši Hajduka u četvrtak su odigrali prvu utakmicu drugog pretkola Europa lige. Protiv rumunjskog Iasija u 94. minuti osigurali su 2:2 i relativno miran povratak u Split.

Trener Hajduka Marijan Pušnik čestitao je rumunjskoj ekipi na dobroj utakmici i navijačima na sportskom navijanju. ” Moji igrači su pokazali veliki karakter i vjerovali da mogu postići zgoditak, zato nas je na kraju nagradila sreća”, rekao je Pušnik, posebno pohvalivši Francka Ohandzu koji niije ni trebao ići u Rumunjsku.

Sam je to zatražio, kao i da zaigra u drugom dijelu susreta. Na kraju je postigao prvi pogodak za Splićane i sudjelovao kod drugog. “Osobno mu zahvaljujem što se žrtvovao, on je tražio da igra. Nisam ga mislio ni povesti, ali on je rekao da može. Takav karakter igrača Hajduk treba”, rekao je Pušnik. Na kraju je rekao da Hajduk može više, što će pokazati na sljedećim utakmicama.

Trener Iasija Nicolo Napoli nakon susreta je rekao da je njegova momčad zaslužila više od remija. “Poklonili smo im izjednačenje. Ništa nije gotovo, vidimo se u Splitu. Tamo neće igrati navijači nego igrači. Mi smo spremni i ne bojimo se”, poručio je.

Komentiraj