Miranda Cikotic/PIXSELL

PUŠNIK “Emocionalno sam ispražnjen, pobjeda je posvećena navijačima”

Nogometaši Hajduka u četvrtak su još jednom odličnom predstavom protiv ukrajinske Oleksadrije potvrdili prolazak u playoff Europa lige. Trener Marijan Pušnik naglasio je kako je emocionalno ispražnjen i dodao da na poljudskom travnjaku jučer nije bilo lošeg pojedinca.

“Bila je to super pobjeda pred punim Poljudom, u atmosferi koja diže igrače. Igračima sve čestitke, kapetanu Kaliniću, koji je imao dvije sjajne obrane, Tinu koji je preokrenuo”, rekao je Pušnik dodajući da su krenli malo ‘mekano’, ali su se odmah vratili.

Naglasio je i kako momčad još uvijek nije potpuno iugrana, ali je dodao da se već vide pomaci, pogotovo u prekidima. “Veseli me da smo dali tri gola iz prekida, ukupnih 6:1 je super rezultat, odličan. Ajmo opet na pivu danas, a sutra ćemo se okrenuti Istri”, rekao je u četvrtak Pušnik. Dodao je da pogrešaka u predaji lopte još uvijek ima, i to moraju ispraviti.

“Euroligu svi željno iščekujemo, ali kroz prvenstvo se ulazi u Europu. Bit će promjena za Istru”, najavio je trener Hajduka dodajući da vjeruje da će, tko god bude zaigrao protiv Istre, igrati sa istom željom i energijom, prenosi Dalmacijanews.

Oleksandrija je na Poljudu povela, ali Pušnik kaže da ga nije uhvatila panika, jer za nju u njegovom životu nema mjesta. Na kraju je pobjedu nad Oleksadrijom povetio navijačima.

Komentiraj