Ivo Cagalj/PIXSELL

PUŠNIK “Dinamo nije slabiji bez Pjace, sutra su moguća sva tri znaka”

Sa puno opreza, ali i s nadom u pobjedu svoje momčadi trener Hajduka najavio je sutrašnji derbi protiv Dinama na Poljudu. Slovenski trener kaže da zna što je pred njima i da vlada velika euforija, ali kako su pred Hajdukom teška i važna tri tjedna. Sutra će odraditi Dinamo, slijedi Osijek, Maccabi, Rijeka…

“U ovim utakmicama će moći pokazati svoju pravu vrijednost, a ja to vidim kao privilegiju da napravimo nešto što se nije očekivalo na početku prvenstva. S druge strane znam da je tanka crta između pukovnika i pokojnika, ili genija i luđaka. Sretan sam da sam dio ovoga, te da mogu biti dio ovih utakmica koje su pred nama”, rekao je Pušnik, prenosi Dalmacijanews.

Kaže i kako Dinamo bez Pjace nije toliko slabiji, jer imaju i Ćorića, Roga, Soudanija. Za razliku od Kranjčara, nije želio otkriti s kojom ekipom i kakvom taktikom kreće na Dinamo. “Znači ovo je nova utakmica, novi derbi i sva tri znaka su moguća, nećete me povući za jezik da ću imati neke velike najave. Samo pozitiva, nikakvo vraćanje u prošlost, samo gledanje u budućnost kako da bude bolje”, kazao je novinarima.

Dodao je kako utakmica s Dinamom nosi samo tri boda, ali mnogo znači jer se radi o derbiju. Otkrio je i kako za sastav protiv Dinama neće konkurirati Bencun, Stipica i Josip Bašić.

Komentiraj