PUPOVAC: Zbog načina proslave Oluje SDSS-u teško sudjelovati na obilježavanju

FaH

Zamjenik predsjednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac u nedjelju je u Vukovaru, gdje se održava sjednica Glavnog odbora i Skupštine stranke, ponovno prokomentirao atmosferu i proslavu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, u Kninu, rekavši da je zbog načina proslave SDSS-u vrlo teško sudjelovati.
Kazao je da s obzirom na način kako se obilježava Dan pobjede, 5. kolovoza, i kako je on ove godine obilježen u Kninu, njemu i SDSS-u bilo vrlo teško sudjelovati u tome.
„Nitko na takvome obilježavanju ne bi trebao sudjelovati kome je stalo do ove zemlje, Ustava i zakonitosti kao i čestitih ljudi i njihovoga doprinosa u borbi za mir i slobodu u Hrvatskoj”, ustvrdio je Pupovac, dodavši: “Osramotili su mnoge koji su se svojim životima i časti borili za drugačiju Hrvatsku, a ne onakvu kakvu su pojedinci tamo manifestirali i zagovarali“.
Upitan od novinara zašto ni ove godine predstavnici srpske nacionalne manjine nisu sudjelovali na obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Vukovaru, Pupovac je rekao kako ne zna da se taj blagdan obilježava bilo gdje, osim u Kninu.

Komentiraj