Saborski zastupnik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je u četvrtak kako očekuje da će premijer Andrej Plenković učiniti sve da zadrži stabilnost Vlade i parlamentarne većine, te poručio da će politika kojom će se jamčiti stabilnost Vlade imati njihovu podršku.

Komentirajući potez premijera Andreja Plenkovića, Pupovac je rekao Hini da “premijer vodi računa o političkoj stabilnosti zemlje, kao i o stabilnosti Vlade”.

“On je očito procijenio da je u interesu održavanja političke stabilnosti u zemlji i stabilnosti Vlade, kao pretpostavci za ostvarivanje njezinih programskih ciljeva, donijeti odluku kakvu je donio”, istaknuo je Pupovac.

U SDSS-u očekuju da će Plenković  učiniti sve da zadrži stabilnost Vlade i potrebne parlamentarne većine u Saboru, a na upit može li u tome računati i na njihove zastupnike Pupovac je poručio kako je njihov interes da se održi stabilnost Vlade.

Na pitanje znači li to da će i u slučaju “preslagivanja” parlamentarne većine Plenković imati njihovu podršku Pupovac je odgovorio: “Politika kojom će se jamčiti stabilnost Vlade imat će našu podršku”.

Komentiraj