Goran Hrubi

PUPITRES Samo u veljači održava se sedam vinskih radionica

Pupitres vam u veljači donosi sedam vinskih radionica.

Opet vas očekuje gostovanje vrhunskog sommeliera Željka Bročilovića Carlosa, stručnjaka za raritetna i fina vina, ovaj puta na Masterclassu: Chardonnay.

Istaknimo i vrlo popularnu tematsku vinsku radionicu Pinot Noir i njegova elegancija.

Subota, 28. siječnja u 19 sati, rezervirana je za viski radionicu Dating whisk(e)y koju će održati vrsni poznavatelj vina i žestokih alkoholnih pića, Jurica Andrijašević.

Valentinovo u Pupitresu će biti nezaboravno iskustvo puno ljubavi i lijepih utisaka. U suradnji s restoranom Apetit City, odabran je meni uz odabranih šest vrhunskih vina kroz koje će vas voditi Jelena Šimić Valentić tijekom vinske škole.

Otvorene su i prijave za Drugi vinski maraton, inspiriran prošlim na koji su došli ljudi iz cijele Republike Hrvatske: Požege, Krka, Lošinja, Dubrovnika, Splita, Bjelovara…

U jednom danu proći će se sva tri osnovna modula Vinske škole – Prvi susret s vinom, Vinskim putevima svijeta te Hrana i vino. Radi se o početnoj, srednjoj i naprednoj razini vinske škole koje možete proći sve u jednom danu ili izabrati samo neku od njih.

Osim maratona, najposjećenija radionica Prvi susret s vinom ima dva termina. Znači, osim 18. veljače možete birati i između 9. veljače te 23. veljače.

Ovu godinu Pupitres će svu energiju usmjeriti u održavanje stručnih vinskih obuka za zaposlenike hotela, restorana, wine barova i ostalih ugostiteljskih objekata, kako bi svim snagama doprinijeli razvitku i poboljšanju kulture stola. Krajem mjeseca organizira se dva dana obuke i ne oklijevajte kad je u pitanju znanje.

Pogledajte detaljnije opise i datume održavanja radionica i vinskih večeri te se zabavite.

Komentiraj