PULSKA ARENA U kolovozu koncerti Toma Jonesa i Zucchera

U pulskoj će Areni u kolovozu nastupiti dvojica iznimnih glazbenika – Tom Jones 2. kolovoza i Zucchero 13. kolovoza.

Tom Jones je živuća legenda, jedan od rijetkih glazbenika koji se počeo baviti glazbom u samim začecima moderne popularne glazbe te koji nastavlja živopisnu studijsku i koncertnu karijeru i danas. Iako je najpoznatiji po svojim hitovima It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again and If I Only Knew, prvenstveno je rocker s istinskim ritmom bluesa i soula.

Njegov show 2. kolovoza bit će presjek karijere koja nadilazi sve glazbene ere i privlači ljude svih dobi.

Nakon uspjeha Jonesova 39. studijskog albuma, Praise  Blame, objavio je album Spirit in the Room. U suradnji s producentom i gitaristom Ethanom Johnsom, vokalno je zasjao a 2015. godine objavljena je njegova prva autobiografija Over the top and back; uz prateći soundtrack Long lost suitcase, koja je postigla odličan uspjeh na međunarodnom tržištu.

U svojoj impresivnoj karijeri dobio je mnoga priznanja; BRIT Award za izniman doprinos glazbi, Silver Clef za životno djelo, Hitmaker nagradu Američke Kuće Slavnih te prestižnu Music Industry Trust Award a engleska kraljica proglasila ga je vitezom 2006. godine.

Talijanski glazbenik Zucchero u Areni će nastupiti uz neobičnu pratnju, Melanie C, koja je nekoć nastupala u super uspješnoj ženskoj grupi Spice Girls. Melanie C 1999. godine snimila je prvijenac i prodala više od tri milijuna albuma te provela više od 200 tjedana na top ljestvicama u Velikoj Britaniji. Godine 2004. osnovala je Red Girl Record i pod tim labelom izdala četiri albuma, Beautiful Intentions, This Time, The Sea i Stages.

Prošlog listopada izdala je sedmi album Version of Me, koji predstavlja potpuno novo glazbeno poglavlje u njenom životu. Surađivala je na 11 pjesama koje su bile broj 1 u Velikoj Britaniji i do danas je ostala jedini izvođač koji je bio na vrhu kao solo pjevač, u duetu, kvartetu i kvintetu. Neobični duet Zucchero i Melanie C bit će pravo osvježenje u Puli.

Komentiraj