Zbog ispaljene rakete koja je na Novu godinu navečer udarila u osobni automobil te se odbila i pogodila muškarca, koji nije ozlijeđen, pulska je policija kriminalistički obradila 39-godišnjeg Puljanina, priopćila je u ponedjeljak istarska Policijska uprava.

Pulska policija kriminalistički je obradila 39-godišnjaka iz Pule osumnjičenog da je u nedjelju u 18,20 sati u Ulici Gregovici u Puli zapalio raketu za vatromet i stavio je u kanistar s vodom. U nekontroliranom kretanju, kako je priopćila policija, raketa je najprije udarila u osobni automobil VW polo u vlasništvu 33-godišnjaka, a zatim se odbila i pogodila muškarca također u dobi od 33 godine. Nitko nije ozlijeđen.

Zbog sumnje da počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, policija će podnijeti izvješće mjerodavnome državnom odvjetništvu, priopćila je istarska policija.

Komentiraj

FOTO:Marijan Susenj/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.