Puljak pozvao Petrova da pokrene mjere za smjenu Barišića

Davor Javorovic/PIXSELL

Ivica Puljak iz stranke Pametno u petak je preko Facebooka pozvao predsjednika Sabora Božu Petrova da hitno poduzme mjere za smjenu ministra obrazovanja i znanosti Pave Barišića, te komentirao izjave Mostovog Nikole Grmoje.

“Pozivam predsjednika sabora Božu Petrova da zaštiti dignitet Sabora i hitno poduzme sve mjere za smjenu ministra Barišića. Odbor koji je donio odluku o plagijatu pripada Saboru i dužnost predsjednika Sabora je zaštita tog odbora, a time i digniteta Sabora.

PS
Kaže Grmoja da je Barišić odgovornost HDZ-a i Plenkovića, a ne Mosta. To je upravo politika protiv koje smo se mi u Pametnom uvijek borili i uvijek ćemo se boriti. Ako ste član vlade, a naročito ako ste važan partner u vladi, onda su sve odluke vlade i vaše odluke. Politika ”ja ću uzeti jedno ministarstvo i srediti ga, a za ostalo me nije briga, što se mene tiče može sve i propasti” je izuzetno loša, čak i kad biste sredili to ministarstvo. U vladi ste ili partner ili niste, sve ostalo je loša politika”, napisao je Puljak.

Komentiraj