Tradicionalnim defileom oko 2.500 motocikala koji su protutnjali gradom u subotu poslijepodne te kasnonoćnim programom i nastupom Vedrana Božića i Rock mastersa s obradama pjesama Jimija Hendrixa odnosno koncertom grupe Opća opasnost u subotu navečer je na Monumentima u Puli završio 22. Croatia Bike Week.

U povorci koja je prošla gradom okupili su se motoristi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, SAD-a, Švicarske, Austrije, Francuske, Slovačke, Belgije, Škotske, pa čak i iz Katara.

Kolona je krenula s Monumenata, središnjeg mjesta zbivanja cijele manifestacije i okupljanja njenih sudionika, gdje se ove godine okupilo oko sedam tisuća motocikala. Na čelu jučerašnje oktanske povorke uz predsjednika moto kluba Twin Horn MC Edija Ljubića na jednom je motoru bio i pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Bajkeri su se nakon obilaska središtem grada vratili natrag prema Monumentima, gdje ih je čekao nastavak programa do kasno u noć. Inače, Croatia Bike Week počeo je u ponedjeljak i održavao se na više lokacija u gradu, a sutra je dan kada će se njegovi sudionici razići.

Organizatori ponosno ističu da se zbog ovog velikog moto okupljanja Pula već odavno krasi titulom bajkerskog grada te je obilježena na mapama mnogih moto turista i avanturista.

Komentiraj