Vrsar, 7.5.2017 - Dvije osobe su ranjene u pucnjavi vatrenim oružjem koja se u nedjelju oko 14 sati dogodila ispred hotela Pineta u Vrsaru, izvijestila je istarska policija. Na slici Danijel Brnos za kojega se sumnja da je pucao u 19-godišnju djevojku i 23-godišnjeg mladića, koji su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u Opću bolnicu Pula. foto HINA/ MUP/ ua

Istarska policija i dalje traga za 30-godišnjim Danijelom Brnosem, osumnjičenom da je pucao i u mladića i djevojku jučer u Vrsaru i teško ih ranio, policijski službenici s dugim cijevima su gotovo na svim važnijim križanjima i izlazima na autocestu i pregledavaju svako osobno vozilo.

Po riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Vitasović, stanje ranjenih je stabilno, a neslužbeno se doznaje kako su oboje propucani u glavu, vrat i prsni koš.

Djevojka, 19-godišnjakinja iz Svetog Lovreća i 23-godišnji mladić iz Bala su recepcioneri u hotelu Puneta u Vrsaru i ranjeni su jučer oko 14 sati u blizini recepcije. Osumnjičeni Brnos iz Vodnjana pobjegao je, kako sumnja policija, u tamnom sportskom vozilu, najvjerojatnije marke BMW.

Glas Istre navodi da je Brnos dobro poznat policiji, kao i neslužbenu informaciju da ga je djevojka u koju je pucao prijaviljivala zbog prijetnji.

Komentiraj