Goran Stanzl/PIXSELL

PUHOVSKI “Todorić živi u fantazmagorijama”

Žarko Puhovski (na slici lijevo) nije impresioniran posljednjim koracima posrnulog tajkuna Ivice Todorića kojem se sprema suđenje pod optužnicom za pronevjeru težu od milijarde kuna.

“Meni se već u nekoliko njegovih istupa učinilo da on živi u nekakvim fantazmagorijama i sada se to potvrdilo. On ima dovoljno posla da se brani na sudu, a ne vjerujem ni da bi dobio podršku birača. Nije je imao ni kada je bio ekonomski najjači”, rekao je Puhovski.

Podsjetio je da je Todorić i prije najavljivao politički angažman, da se pričalo da će kandidirati bivšeg glavnog državnog odvjetnika Radovana Ortynskog, ali sve je, kaže, palo u vodu kada su istraživanja pokazala da nema šanse za izborni uspjeh.

Puhovski je uvjeren i da Todorić svojom kandidaturom ne može naštetiti Andreju Plenkoviću. “Može mu jedino učiniti korist, tako da ocrni stari, Tuđmanov HDZ, s kojim je on pokrenuo sve svoje mešetarije. Time bi Plenkoviću olakšao put prema liberalnoj strani odnosno centru”, rekao je Puhovski za Večernji list.

Komentiraj