Patrik Macek/PIXSELL

PUH “Sad ispada da nijedan Zagorac ne smije raditi u ZET-u”

Nova članica Kluba zastupnika Milana Bandića Marija Puh u petak je za N1 komentirala prelazak kod Bandića i medijske napise o zapošljavanju njezina brata Milana Puha u ZET-u.

Upitana ima li njen prelazak veze sa zapošljavanjem njenog brata u ZET-u, Puh odgovara: “To je moguće samo ako Milan Bandić ima vremenski stroj i ako se mogao vratiti godinu ili više unatrag. Moj brat radi u ZET-u ne znam otkad, prije nego sam upoznala službeno Bandića i prije nego što smo popričali dvije riječi o tome. Sad ispada po tome da nijedan Zagorac ne smije raditi u ZET-u ili bilo gdje u Zagrebu”, kazala je Puh.

Dodala je kako pretpostavlja da se njen brat javio na natječaj. “Ne znam čak ni koje je radno mjesto na kojem je zaposlen. Mi ne živimo skupa već pet godina. Ne bi onda po toj logici mogao biti zaposlen nigdje u Hrvatskoj, jer će se uvijek moći povući neka paralela sa mnom i nekim vezama”, rekla je.

O prelasku u KLub zastupnika Milana Bandića odlučila je, kaže, početkom ovoga tjedna, kad je održala sastanak s gradonačelnikom, na kojem joj je obećao da će podržati projekte koji će poboljšati kvalitetu života Zagoraca.

Komentiraj