PUCNJAVA U ZAGREBU “Radi se o sukobu u narko miljeu”

Igor Kralj/PIXSELL

Zagrebačka policija u srijedu je održaa konferenciju za novinare, na kojoj je objavila detalja nove pucnjave, do koje je došlo sinoć u Dubravi.

Policija je dobila dojavu o pucnjavi oko 19 sati i 15 minuta. Pucalo se u ulici Novoselski odvojak IX. Oštećen je jedan kombi, a ozlijeđenih osoba nema. U službene prostorije dovedeno je 6 osoba.

“Nije bilo ozlijeđenih osoba, brzom reakcijom policije na mjestu događaja zatečeno je više osoba koje su dovedene u policijsku postaju. Krim-istraživanje je u tijeku, očevid je obavljen. Velika većina sudionika događaja poznata je policiji, i istraga se širi na više drugih osoba… Možemo reći da se radi o sukobu u krim miljeu, imamo naznake da se radi o sukobu u narko miljeu. Radi se o hrvatskim državljanima”, rečeno je na konferenciji za novinare.

Službenici su govorili i o stanju sigurnosti u Zagrebu. “Stanje sigurnosti na području Zagreba i županije je dobro. Zabilježeno je 10.865 kaznenih djela kriminaliteta, to je smanjenje za 3,4 posto… Bilježimo tri ubojstva, prošle godine ih je bilo četiri. Sva tri ubojstva su riješena. Ove godine je zabilježeno 13 pokušaja ubojstva, lani 28. Od tih 13, 11 ih je riješeno”, poručili su.

Komentiraj