PSG sastavio ‘crnu listu’. Klub se susreće s dva velika problema

Novi sportski direkktor PSG-a Lusi Campos energično je započeo svoj mandat u Parizu. Mediji već danima pišu da će prvo zamijeniti trenera – umjesto Mauricija Pochettina na klupu bi mogao sjesti Christophe Galtier. No, promjene su na vidiku i u igračkom kadru. L’Equipe tako piše da je Campos sastavio ‘crnu listu’ na kojoj se nalazi i desetak imena.

Riječ je o popisu igrača na koje u Parizu više ne računaju u klubu i koje će pokušati prodati.

Na popisu tako trojica igrača za koje se zna da su ‘out’. Veće je realiziran izlazni transfer dva vratara – Alphonse Areola otišao je u West Ham za oko 12 milijuna eura, a Marcin Bulka u Nicu za oko dva milijuna eura. A tu je i Angel di Maria, koji odlazi iz kluba kao slobodan igrač.

Na spomenutoj ‘crnoj listi’ su Thilo Kehrer, Abdou Diallo, Sergio Rico, Idrissa Gueye ili Arnaud Kalimuendo. PSG ima dva velika problema. Prvi je velika plaća igrača, što klubovima koji ih žele otežava situaciju jer im nitko ne želi ponusditi takav novac. Tu je i činjenica da su neki od onih koji su određeni za odlazak, kao što su Paredes, Icardi ili Ander Herrera, izrazili želju da ostanu u Parizu, prenosi Marca.

Budućnost Neymara u PSG-u još ‘visi’. “Želimo mlade, talentirane ljude koji su maksimalno fokusirani i koji imaju pobjednički mentalitet. Želimo ljude koji su spremni poginuti za ovaj grb”, izjavio je prije nekoliko dana glavni čovjek kluba Nasser Al-Khelaifi.

Kako piše Marca, Neymar je prihvatio odluku kluba te da će i on sam krenuti u potragu za novim klubom. Zainteresirani su navodno Manchester United, Chelsea i Newcastle.

S druge strane, na putu prema Parizu mogao bi biti Interov Milan Škriniar. Inicijalnom ponudom od 60 milijuna eura u Interu nisu bili zadovoljni pa traže deset milijuna više. Mediji navode da će ih Parižani pokušati ‘smekšati’ povećanjem bonusa. Talijanski novinar Nicolo Schira navodi da je Škriniar s PSG-om već dogovorio petogodišnji ugovor uz godišnju plaću od 7.5 milijuna eura.

Komentiraj