Nacional

PRVO IZDANJE POLO TURNIRA POČINJE U ČETVRTAK, 12. SVIBNJA Započele su pripreme ua prvi Rovinj Beach Polo turnir

Još je manje od mjesec dana ostalo do održavanja dugo najavljivanog polo natjecanja tijekom kojeg će četiri međunarodne ekipe igrača iz Argentine, Švicarske, Njemačke, SAD-a, Švedske i Velike Britanije s pedesetak argentinskih konja odmjeriti svoje snage i vještine u tom sportu na rovinjskoj plaži Porton Biondi.

Program započinje u četvrtak, 12. svibnja, sa zabavom dobrodošlice dok će se već sljedećeg dana održati prve pokazne utakmice. U subotu u 10 sati najavljen je mimohod igrača i njihovih konja od Polo arene do hotela Adriatic u pratnji limuzina i automobila marke Bentley. Tijekom popodneva održat će se dvije kvalifikacijske utakmice dok će se ime pobjedničke ekipe znati nakon finalnih dvoboja u nedjelju u 16 sati kada će biti održano proglašenje i svečano zatvaranje turnira.Sudac na utakmicama bit će aktivni polo igrač s dvadeset godina iskustva koji je ujedno proglašen najboljim sudcem u ovom sportu, Marc Holmes, dok će komentator biti Chris Hyde čije se iskustvo u polo areni smatra legendarnim.  

Na Rovinj Beach Polou očekuje se sudjelovanje velikog broja poznatih osoba iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke i Švicarske. Svoj dolazak već su najavili Ivana Trump, Enno v. Ruffin, Lothar Matthäus s obitelji, obitelj Illy i mnoge druge osobe iz političkog, poslovnog i svijeta zabave. Na ovom natjecanju tvrtke kao što su Adris, Heineken, Tagheuer i Agrokor imaju svoje timove.  

Komentiraj