Prvo izdanje hrvatskog R/verse Festivala nudi bijeg u čarobnu prirodu

facebook.com

Prvo izdanje hrvatskog R/verse Festivala nudi bijeg u čarobnu prirodu s headlinerima Deadbeatom, Eclar Fifi, DJ Seinfeldom i Herzelom.

Samo dan nakon ljetnog solsticija, u četvrtak 22. lipnja započinje četverodnevna glazbena avantura na obalama hrvatske rijeke Mrežnice – prvi glazbeni R/verse Festival kojeg zajednički organiziraju domaće ekipe uspješnih MoDem i Illectricity festivala.

Festivalska lokacija je smještena samo sat i pol vožnje od glavnog grada Zagreba, usred gotovo netaknute prirode na obalama rijeke Mrežnice u kojoj je moguće sigurno i osvježavajuće kupanje, a u blizini je i nekolicina raskošnih nacionalnih parkova među kojima se ljepotom posebno ističu Plitvička jezera. Za one nemirnijeg i avanturističkijeg duha, u samoj blizini festivalske lokacije nalazi se najveći europski zipline, a moguće je i spuštanje Mrežnicom u kajacima…

Pedesetak glazbenika će tvoriti neprekidu zvučnu techno/house/disco/electro/bass/hip-hop/d’n’b/juke/footwork kulisu od četvrtka 22. lipnja točno u podne pa sve do samog kraja R/verse Festivala u nedjelju 25. lipnja u 22 sata, nalaze se internacionalna i hrvatska imena kojima je zajednička kvaliteta i glazbena raznovrsnost.

Festivalska ulaznica omogućava ulaz na festival, četverodnevni kamping i parking. Ulaznice će se moći kupiti i na samoj festivalskoj lokaciji. U ponudi na entrio.hr trenutno ne postoje dnevne festivalske ulaznice, a važno je naglasiti kako sva djeca ispod dvanaest godina u pratnji roditelja imaju slobodan ulaz te su dobrodošli i kućni ljubimci.

Komentiraj