Uoči nove sezone u KHL-u hokejaši Medveščaka održali su prvi trening pred svojim navijačima u Ledenoj dvorani Doma sportova.

“Odličan je osjećaj vratiti se na led. Zbog puta u zadnjih par dana nisam imao priliku trenirati tako da mi je ovo baš trebalo. Presretan sam što sam se priključio momčadi i veselim se novom iskustvu. Radio sam cijelo ljeto i spreman sam pomoći Medvjedima“, rekao je nakon svog prvog odrađenog treninga novi napadač Bobby Butler.

Igrači su klizali i uvježbavali akcije, a nakon sat vremena napornog rada nad led se nadvila magla.

Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

“Lijepo je biti doma, u Zagrebu, pa makar na samo par dana. Super je što smo za prvi izlazak na led u svojoj dvorani imali i navijače. Bilo je malo maglovito, ali to je tako. Kontroliramo ono što možemo i to je stav kojeg se držimo“, komentirao je Francis Pare za internetski portal Medveščaka.

Prije i nakon subotnjeg treninga “Medvjedi” su pronašli vremena za navijače, fotografirali su se, pozdravili, razmijenili prvotne dojmove prije nove sezone i potpisali autogram karte igrača koje su navijačima podijeljene na ulazu u dvoranu.

“Prvi puta sam u dvorani i uživao sam igrajući na našem ledu. Jako mi je drago što su nas navijači došli vidjeti i pozdraviti“, izjavio je Samson Mahbod.

Komentiraj