Promo

Prvi Philips monitor s pop-up kamerom i s opcijom PowerSensor

Novi Philips monitor s pop-up kamerom će zakomplicirati život svim hakerima.

Prvi model u novoj Philips poslovnoj liniji monitora s tankim panelom skoro bez ruba sa tri strane i s ugrađenom web kamerom koja se aktivnira kada je to potrebno i gasi kada nije i ostaje sakrivena okviru monitora.

Tu je i održivi ekološki dizajn s opcijom PowerSensor za što je zaslužna i vodeća tehnološka tvrtka i licencirani partner za Philips – MMD.

Novi 27-inčni 272B7QPTKEB monitor koji upravo dolazi u prodavaonice kombinira sigurnost s odličnim performansama: kristalno jasnu sliku u Quad HD rezoluciji, ekstra široke kuteve gledanja zbog tehnologije IPS panela, super brzi USB 3.0, kao i PoweSensor tehnologiju za veću ekološku štedljivost.

“Naš najnoviji model monitora omogućuje korisnicima još veću sigurnost uz integriranu web kameru koja se uključuje kada je potrebna za sastanke, a u protivnom je ugašena kada se ne upotrebljava”, rekao je Albert Ulfman, Product Manager za Philips monitore EMEA u MMD-u.

Novi Philips 272B7QPTKEB uskoro će biti dostupan u dućanima elektroničke opreme.

O MMD-u:

MMD u potpunom je vlasništvu tvrtke TPV, osnovane 2009. godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana, prisutan je diljem svijeta. Kombinirajući snagu Philipsova brenda s TPV-ovom stručnom proizvodnjom i dizajnom desktop monitora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima na tržištu. MMD djeluje na međunarodnoj razini s europskim sjedištem u Amsterdamu i lokalnim uredom za istočnoeuropsko tržište u Pragu. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim europskim IT distributerima i preprodavačima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu. Za više informacija o brendu MMD i proizvodima posjetite internetsku stranicu www.mmd-p.com

Komentiraj