Virtualni ženski poduzetnički centar

B2B susreti poduzetnica Hrvatske u Gradu Vukovaru

Prvi B2B susreti poduzetnica Hrvatske, koje zajednički organiziraju Grad Vukovar – grad prijatelj ženskog poduzetništva i Virtualni ženski poduzetnički centar, su odgovor na rastući trend žena u poduzetništvu, koji traži nove prilike i načine za otvaranje vrata poslovnog impulsa.

Interes za sudjelovanjem su iskazale mnoge poduzetnice, od Iloka do Konavla, a potporu i pomoć pružile brojne jedinice lokalne uprave i samouprave koje zajedno s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom grade bolje okružje za sve koji žive i žele živjeti od na realnom tržištu.

“Grad Vukovar maksimalno je orijentiran na poboljšanje poduzetničke klime, razvoj gospodarstva, privlačenje novih investicija i jačanje kapaciteta poduzetnika koji djeluju u Vukoravu. U tom duhu ponosni smo što ćemo u svibnju imati čast družiti se i povezati poduzetnice cijele Hrvatske na B2B susretima. Zahvaljujemo Virtualnom ženskom poduzetničkom centru na organizaciji i angažmanu svojih članova i zainteresiranih poduzetnika da dođu, obiđu predivni Vukovar i uvide potencijale Grada, ali i naših vrijednih poduzetnica i poduzetnika”, pozvala je zainteresirane sudionice Marijana Grubišić, pročelnica UO za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Grada Vukovara.

Marijana Grubišić

Upravo s ciljem što jačeg poslovnog povezivanja, želja je Virtualnog ženskog poduzetničkog centra održati prve B2B susrete poduzetnica Hrvatske u Vukovaru, s ciljem nastavka druženja i u godinama pred nama.

“Želja nam je ne samo kroz poslovne sadržaje kojima će biti usmjereni B2B susreti, nego i neformalna druženja dan ranije u Vukovaru, još više osnažiti povezanost poduzetnica i mogućnosti za buduće suradnje. Zahvalni smo Gradu Vukovaru što je prvi pružio ruku suradnje na organizaciji B2B susreta poduzetnica Hrvatske te ne samo što je prvi domaćin ovog događanja, nego i inicijator druženja čelnika lokalne uprave i samouprave koji su prijatelji žena poduzetnica kroz naše ostale projekte”, rekla je Sanela Dropulić, direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Na B2B susretima koji se organiziraju 19. svibnja od 10 do 15 sati (Ružičkina kuća, Ulica Josipa Jurja Strossmayera 25, Vukovar) očekuje se oko dvije stotine žena.

Sanela Dropulić

Komentiraj