Ovaj tjedan tvrtka dm predala je donaciju u iznosu od 21 982 kuna Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama.

U prikupljanju sredstava sudjelovali su građani svojom kupovinom u novootvorenoj prodavaonici dm-a u Medulićevoj ulici u Gradu Zagrebu tijekom sat vremena koliko je na blagajni dm-a radio gradonačelnik Milan Bandić. Potom je dm utrostručio taj iznos.

“Misija dm-a tijekom dvadeset godina poslovanja u Hrvatskoj uvijek je bila prepoznati potrebe sugrađana. Za nas u dm-u to znači da uz ulaganje u razvoj poslovanja, ulažemo u razvoj i boljitak zajednice čiji smo dio. Otvorenje jedinstvene prodavaonice dm-a u Medulićevoj ulici zato smo odlučili obilježiti prikupljanjem sredstava za Specijalnu bolnicu Goljak. Iskreno se nadamo kako će ova donacija pomoći stručnjacima bolnice u još kvalitetnijoj brizi o malim pacijentima”, izjavila je Andreja Ancić, područna menadžerica dm-a.

Područna menadžerica dm-a, Andreja Ancić i
Područna menadžerica dm-a, Andreja Ancić i ravnateljica Bolnice Goljak, Katarina Bošnjak-Nađ, potpisuju donaciju

“Donirani iznos iskoristit ćemo kako bismo poboljšali kvalitetu života našim malim štićenicima. Konkretno, radi se o nabavi specijaliziranog prilagođenog pribora za jelo kako bi se djeca s motoričkim oštećenjima mogla što samostalnije hraniti”, izjavila je ravnateljica Bolnice, gđa Katarina Bošnjak-Nađ.

Andreja Ancić i  Katarina Bošnjak-Nađ s humanitarnom donacijom
Andreja Ancić i Katarina Bošnjak-Nađ s ‘uplatnicom’ humanitarne donacije

Specijalna bolnica za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama poznatija je pod nazivom bolnica Goljak. Stručnjaci u bolnici interdisciplinarno i timski provode dijagnostiku, rehabilitaciju i liječenje dojenčadi, predškolske i školske djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama iz cijele Republike Hrvatske. Osim zdravstvene djelatnosti, bolnica obavlja i poslove socijalne skrbi za djecu s teškoćama u razvoju izvan vlastite obitelji.

U prikupljanju sredstava sudjelovali su građani svojom kupovinom u novootvorenoj prodavaonici dm-a u Medulićevoj ulici u Gradu Zagrebu
U prikupljanju sredstava sudjelovali su građani svojom kupovinom u novootvorenoj prodavaonici dm-a u Medulićevoj ulici u Gradu Zagrebu

Komentiraj