Pršut Dobro – nježni i lagani okusi za svaki dan

Iako mnogi pršut smatraju delicijom za posebne prigode, u fantastičnom okusu pršuta DOBRO gurmani mogu uživati svakodnevno jer ga krase nježna tekstura i blag i sočan okus

DOBRO

Pršut DOBRO delicija je iznimne kvalitete i jedinstvenog okusa. Proizvodnja pršuta odvija se u Slavoniji, a proizvodi se od samo dva sastojka: svinjskog buta koji dolazi od svježeg mesa svinja sa slavonskih farmi i jadranske soli.

Za sočan i prirodan okus ove delicije zaslužna je visokokvalitetna domaća sirovina i vrhunska tehnologija u jednom od najsuvremenijih proizvodnih pogona u Europi koji se nalazi u okolici Osijeka. Pršut DOBRO karakterizira nježna tekstura, blag i sočan okus te rumena boja koju zahvaljuje dodatku jadranske soli i vremenu zrenja koje je propisano na minimalno četristo dana. Proces proizvodnje pršuta odvija se bez dimljenja. Proizvod ne sadrži aditive i bogat je proteinima zbog čega je pogodan za sve dobne skupine i planove ishrane. Kvalitetu pršuta DOBRO dodatno potvrđuje priznanje Superior taste award koje dodjeljuje International Taste & Quality institut iz Bruxellesa. Jedinstvenost pršuta DOBRO leži upravo u domaćem podrijetlu sirovine i zaokruženom proizvodnom ciklusu „od polja do stola“ koji se odvija u Slavoniji.

Žito grupa jedna je od malobrojnih tvrtki koja ima potpunu sljedivost od vlastitih ratarskih proizvoda, tvornice stočne hrane, svinjogojskih farmi pa do najmodernijih proizvodnih pogona u ovom dijelu Europe zbog čega kupci ove delicije mogu biti sigurni da jedu kvalitetan proizvod 100% domaćeg podrijetla.

DOBRO

Komentiraj