Protiv Slovenije uz podršku navijača s tribina, evo kako do ulaznica

Hrvatski nogometni savez u srijedu je na svojim stranicama objavio da u podne kreće prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koju Hrvatska na Poljudu protiv Slovenije igra 7. rujna u 20:45 sati.

Nakon što je Stožer civilne zaštite RH odlukom od 30. kolovoza da je i dalje dopuštena organizacija javnih okupljanja na kojima sudjeluju samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, Hrvatski nogometni savez potrvdio je da će utakmica između Hrvatske i Slovenije biti odigrana uz prisutnost gledatelja koji imaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu.

IZ HNS-a ističu da se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu.

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Navijačima koji nisu cijepljeni ili preboljeli COVID-19 pri dolasku na stadion bit će omogućeno testiranje putem brzih antigenskih testova. Cijena testiranja bit će 50 kn po osobi, a punkt za testiranja bit će otvoren ispred Spaladium Arene.

Komentiraj