PROSVJED PROTIV POREZNIH REFORMI ‘Htjeli smo porezne reforme koje će nas rasteretiti, a dobili smo reforme koje znače još i još davanja’

Facebook

Prosvjed protiv poreznih reformi započeo je u 14 sati na glavnom zagrebačkom trgu.

“Dijelite događaj, pozovite prijatelje, proširite ovu poruku, poruku o tome da se svi hrvatski gradovi udružuju u veliki prosvjed protiv ovih nepravdi koje su nas zadesile i koje raseljavaju i opustošuju lijepu našu Hrvatsku.

Hvala svim gradovima koji sudjeluju u ovome svemu, kao i svima vama koji ste na bilo koji način sudjelovali u prosvjedima diljem Hrvatske (Osijek, Rijeka, Dubrovnik, Split, Pula 28.09. i Zagreb 01.10.)

Htjeli smo porezne reforme koje će nas rasteretiti, a dobili smo reforme koje znače još i još davanja, sve dok nam i kožu ne skinu….poskupljenja, podizanje poreza, izmišljanje novih poreza..pa izmišljanja zakona koji su štetni za sve nas (lex agrokor), privatizacija itd itd…

Treba li nam ovo ljudi?…ili, sigurni smo da ćemo se svi složiti, ovo nam ne treba i možemo bolje (svakako bolje nego biti na začelju u EU – Rumunjska nas prestigla )

Zato, dragi narode, građani i svi vi kojima je Hrvatska u , izađimo 01.10.2017. na Trg bana Josipa Jelačića, i zaštitimo Hrvatsku i hrvatske građane od ovih nepravdi.

Naglašavamo da je ovo građanski i mirni prosvjed, pa vas molimo da se tako i ponašamo.
Na prosvjedu je zabranjeno isticanje stranačkih obilježja i bilo kakvih uvredljivih poruka, pa kod pisanja tekstova za transparente imajte to u vidu.

Na prosvjedu će biti i 20 redara (prijatelja organizatora), pa, u slučaju potrebe, postupite po njihovim uputstvima.

To je to ljudi! Vidimo se svi u Zagrebu…neka nam je sa srećom i neka nam dragi Bog pomogne”, stoji u pozivu na prosvjed.

Komentiraj