Proslavite rođendan Hrvatske Lutrije uz ‘Soulfingerse’ i bogat program na Zrinjevcu

HL

Kako bi na najbolji mogući način proslavila svoj 45. rođendan, sve ono što je bilo ili tek slijedi i kako bi zahvalili igračima što su s njima dugi niz godina, Hrvatska Lutrija poziva sve na veliku rođendansku proslavu ove subote 20. listopada u zagrebački park Zrinjevac od 11 do 17 sati.

Jedan od najljepših simbola Zagreba postat će središtem zabave, uz bogat program koji će voditi Jelena Glišić i Joško Lokas. Nastup ‘Soulfingersa’ će rasplesati okupljene uz nastupe DJ-a, a uz kestene, kokice, šećernu vatu i hodače na štulama, zaigrati možete razne igre.

Za Hrvatsku Lutriju je 2018. godina značajna zbog niza obljetnica – 45 godina uspješnog poslovanja, trideset godina šestice, pet godina Eurojackpota te tri godine icasina.

“Igrači su u proteklih 45 godina osvojili čak devet milijardi kuna u raznim igrama na sreću Hrvatske Lutrije, a uz dobitke vrlo bitan i jednako važan segment su kontinuirana izdvajanja za društveno korisne aktivnosti i projekte za koje je Hrvatska Lutrija osigurala 2.5 milijardi kuna. Zabavnom manifestacijom na Zrinjevcu želimo s našim vjernim igračicama i igračima proslaviti radost igre i darivanja koje Hrvatska Lutrija donosi punih 45 godina“, rekla je Ana Jazić, glasnogovornica i voditeljica Službe za korporativne komunikacije i DOP.

Za prvih 45 sretnika koji ove godine također slave 45 godina spreman je prigodan dar Hrvatske Lutrije, a možete pogledati i retrospektivnu izložbu o djelovanju Hrvatske Lutrije.

Komentiraj