Speed date – Kratki spoj event, Old Wild West

Proslava Valentinova na Speed dateu uz ugođaj divljeg zapada

Tri udruge za single osobe iz različitih dijelova Hrvatske organiziraju veliki Speed date – Kratki spoj event povodom proslave Valentinova u restoranu Old Wild West u Arena Centru u Gradu Zagrebu.

Event se održava 12. veljače s početkom u 19 sati, zamisao je da se u nedjelju uoči Valentinova okupi što veći broj osoba iz različitih dijelova Republike Hrvatske u tri dobne kategorije.

Kategorije se preklapaju kako bi svatko mogao sam odlučiti koja mu dobna skupina više odgovara. Svakih pet minuta izmjenjuju se sugovornici kako bi se kroz razgovor upoznali. Ako se nakon toga žele ponovno vidjeti, proslijedit će im se kontakt. Suglasnost moraju dati obje osobe. Cilj je da se prođe puna rotacija i da svaka prisutna muška osoba upozna svaku prisutnu žensku osobu sličnih godina.

Za organizaciju su zaslužne Udruga Amor iz Čakovca koju vodi Ines Sever, Udruga Kratki spoj iz Zagreba, koju vode Matko Perović i Marinka Kutle te Udruga Dalmatinski samci čiji je osnivač Nedjeljko Babić. Udruge djeluju duži niz godina, a okupljanja su rezultirala mnogim uspješnim vezama i sretnim brakovima.

KS

KS1

Komentiraj