PROSINEČKI: “Ja sam svoju odluku donio, momcima želim svu sreću”

Robert Prosinečki, koji je sinoć podnio ostavku na mjesto izbornika nogometne reprezentacije BiH, za bosanske je medije danas, po povratku iz Armenije, kazao kako BiH želi sreću u nastavku kvalifikacija za Euro2020.

“Dogodilo se da je Armenija pobijedila i da u utakmici nismo pokazali dovoljno želje i ambicije. Kada pogledate, rezultati su nam išli na ruku i s jučerašnjom bi pobjedom bili jako blizu. Tako to ide, u životu, nogometu i svemu”, rekao je novinarima Prosinečki.

Nije želio odgovoriti na novinarsko pitane kakva je bila reakcija igrača nakon jučerašnjih događanja. “Nema to veze s ničim. Ja im želim svu sreću. Vjerujem da ova reprezentacija može kroz baraž proći na Europsko prvenstvo”, poručio je i kazao kako bi bio neuspjeh da se BiH s ovim igračima ne plasira na Europsko prvenstvo.

Upitan postoji li šansa da se predomisli oko svoje ostavke, kaže: “Ostajem pri onome što sam rekao čelnicima saveza. Kada sam došao, imao sam neku svoju viziju. Nisam to ostvario, nismo to ostvarili, kako hoćete. Pred momcima su četiri utakmice, neće biti toliko veliki pritisak na novog izbornika. Ja sam svoju odluku donio”, poručio je.

Komentiraj