PROPALA HOLIVUDSKA ZVIJEZDA ‘Tvrdili su da sam kanibal, to je uništilo moju karijeru i moj ego’

Autor:

Actor Armie Hammer arrives at the 13th Annual GO Campaign Gala 2019 held at NeueHouse Hollywood on November 16, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States.,Image: 483374291, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS, Model Release: no, Credit line: Image Press Agency/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Image Press Agency/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Prije tri godine više je žena optužilo glumca Armiea Hammera za seksualno nasilje, objavljene su njegove privatne poruke koje je slao djevojkama i u kojima je pisao kako ima kanibalističke maštarije i seksualne fetiše. Slijedom toga, njegova agencija WME raskinula je ugovor s njim te je izgubio nekoliko već dobivenih uloga, poput one u seriji „The Offer“ i filmu „Shotgun Wedding” sa Jennifer Lopez. Gostujući u podcastu „Painful Lessons” Hammer se osvrnuo na optužbe o kanibalizmu, nazivajući ih urnebesnim.

Ljudi su me nazivali kanibalom i svi su im vjerovali. Kažu, ‘Da, taj tip je jeo ljude’“, rekao je Hammer kroz smijeh. „O čemu ti pričaš? Znate li što morate učiniti da biste bili kanibal? Moraš jesti ljude! Kako ću ja biti kanibal?! Bilo je bizarno.”

Glumac koji se proslavio ulogom u filmu „Skrivena ljubav“ dodao je da “nikada nije znao kako si dati ljubav” ili “samopotvrdu” prije ovih optužbi, jer je “imao ovaj posao gdje sam to mogao dobiti od toliko ljudi.” “Zapravo sam sada na mjestu gdje sam stvarno zahvalan na tome. Tamo gdje sam bio u životu prije nego što su mi se sve te stvari dogodile nisam se osjećao dobro. Nikad se nisam osjećao zadovoljno, nikad mi nije bilo dosta. Nikada nisam bio na mjestu gdje sam bio zadovoljan samim sobom – gdje sam imao samopoštovanje.”

Hammer je rekao da su optužbe uzrokovale “smrt ega, smrt karijere”, te se na kraju pridružio programu od 12 koraka. “To je kao da je neutronska bomba eksplodirala u mom životu“, rekao je. “Ubilo me, ubilo je moj ego, ubilo je sve ljude oko mene za koje sam mislio da su mi prijatelji, a koji to nisu bili – svi su ti ljudi, u trenu, otišli. Još sam tu, još sam zdrav i stvarno sam zahvalan na tome.”

Na kraju podcasta, Hammer je priznao da je njegova karijera glumca “nigdje” jer on “nije koristan” za “holivudski sustav”. Kao umjetnik, sada piše scenarij s prijateljem.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.