FaH

PROMETNA NESREĆA: Policija objavila kako je došlo nesreće u mjestu Turčin

Sinoć je oko 20.15 sati na državnoj cesti D-3, u mjestu Turčin, došlo do teške prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale tri osobe. Prema policijskom izvješću, lijevom je prometnom trakom osobnim automobilom upravljao mladić starosti 18 godina. Upravljao je iz smjera Turčina u smjeru Varaždin Brega, piše portal Index.

Mladić je vozilom započeo nepropisno pretjecati osobno vozilo u uzbrdici gdje je nepregledni desni zavoj te je u trenutku nepropisnog pretjecanja prednjim djelom vozila udario u motocikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnji muškarac, prevozeći na stražnjem sjedištu 53-godišnju suputnicu.

Nakon toga udario je u motocikl slovenskih registarskih oznaka kojim je također iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji muškarac, prevozeći na zadnjem sjedištu 60-godišnjakinju. U nesreći su smrtno stradali vozači motocikla starosti 53 i 44 godine, kao i 53-godišnja suputnica, dok je ozljede zadobilo pet osoba starosti 19, 21, 23, 26 i 60 godina. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Kako piše Index, očevid je obavila Zamjenica općinskog državnog odvjetništva u Varaždinu sa policijskim službenicima i prometnim vještakom.

Vozač starosti 18 godina predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentiraj