Noćas, oko 45 minuta nakon ponoći, na Državnoj cesti D-51 u mjestu Rajsavac kod Požege u prometnoj nezgodi poginule su dvije osobe, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava Požeško slavonska.

Nezgoda se dogodila, jer je 37-godišnji vozač teretnog automobila marke “Škoda Praktik”, požeških registarskih oznaka, u lijevom zavoju uslijed nepropisne brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te udario u betonski prilaz obiteljskoj kući, pri čemu je smrtno je stradao kao i njegov 37-godišnji suputnik, navodi policija.

U vremenu od 50 minuta nakon ponoći do 5,30 sati D-51 na relaciji Rajsavac-Cerovac bila je zatvorena za sav promet, koji se u međuvremenu odvijao alternativnim pravcima. Očevidom je rukovodila županijska državna odvjetnica iz Slavonskog Broda, a policijski službenici nastavljaju s izvidima kako bi utvrdili sve činjenice vezane za ovu prometnu nesreću, izvješćuje PU Požeško slavonska.

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.