Projekt Nikola Tesla – Mind from the Future primio priznanje na Eventiada IPRA Golden World Awards

Real grupa

Multimedijski izložbeni projekt Nikola Tesla – Mind from the Future u produkciji Real grupe osvojio je 2. mjesto u kategoriji za najbolji kulturni projekt na Eventiada IPRA Golden World Awards 2018 u Moskvi.

Projekt realiziran u partnerstvu s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika oduševio je međunarodni žiri kvalitetnom idejom i uspješnom provedbom.

“Posebno smo ponosni što smo javnosti imali priliku predstaviti dosad neviđen umjetnički projekt koji je do samog kraja izložbe u Zagrebu pogledalo više od 110 000 ljudi. Ova nagrada je dokaz da je izložba oduševila i strani žiri i da ima potencijal osvojiti i posjetitelje izvan Zagreba. Cijelom timu uključenom u projekt ovo je samo dodatni poticaj za daljnji rad na stvaranju preduvjeta za predstavljanje Nikole Tesle svijetu. Uz kreativno vodstvo autorice i kustosice izložbe Helene Bulaje Madunić, produkcijski tim intenzivno radi na postavljanju izložbe u Budimpešti čije je otvorenje rezervirano za 15. svibnja 2019″, istaknuto je u objavi za medije.

Nakon Budimpešte, izložba putuje u New York, gdje će vrata posjetiteljima otvoriti u veljači 2020. godine.

“Drago nam je što ćemo imati priliku promovirati Nikolu Teslu kao dio hrvatske baštine u svijetu“, izjavio je glavni izvršni producent, Krešimir Renzo Prosoli, CEO Real grupe.

Pobjednici su nagrađeni na svečanosti u Moskvi uz članove međunarodnog žirija, čelnike najvećih međunarodnih korporacija, predstavnike međunarodnih udruga za odnose s javnošću, kao i uz članove stručne javnosti, kolege i prijatelje iz regije.

Komentiraj