Projekt ‘Experimental View’ predstavit će se u beogradskom centru Dorćol Platz

Ivan Pavliš/Ivana Pavić

Fotografsko-stilistički projekt ‘Experimental View’ predstavit će se u beogradskom multimedijalnom centru Dorćol Platz u četvrtak (21.09.).

Nakon iznimno uspješne izložbe u Galeriji Kranjčar u veljači ove godine, fotografsko-stilistički dvojac Ivan Pavliš i Ivana Pavić svoj ‘Experimental View’ predstavit će u Gradu Beogradu.

“Jako smo sretni i ponosni što ‘Experimantal View’ putuje van granica Hrvatske te što će ga moći pogledati i beogradska publika“, rekli su autori, fotograf Ivan Pavliš i modna stilistica Ivana Pavić.

Urbani prostor Dorćol Platza otvoren je za nove umjetničke forme i doprinosi širenju kozmopolitskog duha Beograda te predstavlja idealnu kulisu za seriju crno-bijelih fotografija velikog formata koje prikazuju moćnu sinergiju fotografskih elemenata sa stilističkim formama tekstura i volumena. Korištenjem fotografije kao medija kojim će prezentirati svoje ideje, na promatrača se prenosi određena doza sirovosti i hladne eksperimentalnosti.

Fotograf Ivan Pavliš i modna stilistica Ivana Pavić ovim su projektom pokušali ‘pomaknuti’ komercijalan pristup modi s kojim se svakodnevno susreću te ‘riskirati’ drugačijim pristupom unutar područja modne fotografije.

Komentiraj