Program HTV-a bogatiji za emisiju posvećenu jednom od najvećih trendova današnjice – mobilnim aplikacijama

HRT

Svake subota pogledajte priče iz svijeta pametnih telefona i mobilnih aplikacija koje nam štede vrijeme i novac, a našu svakodnevicu čine zabavnijom i – pametnijom.

Na prvom programu Hrvatske televizije u subotu (23.09.) u 15.10 započinje emitiranje nove tjedne televizijske emisije – Svijet aplikacija.

Bilo da ste roditelj, poduzetnik, student ili samo tražite zabavu, od svojih pametnih telefona odavno se više ne odvajate, a od njih očekujete samo ono najbolje. No, u moru aplikacija koje danas postoje, nije lako pronaći najbolje, prilagođene upravo za potrebe svakoga od nas?

Kako najlakše i najbrže naučiti strani jezik? Koja je vremenska prognoza najpouzdanija? Što možemo učiniti za naše zdravlje? Kako do najbolje fotografije? Kamo ta remek-djela spremiti da ne bismo za nekoliko mjeseci razbijali glavu ako nam mobilni telefon otkaže poslušnost? Što u doba modernih tehnologija moramo imati na putovanju?

Naš pametni telefon ima sve odgovore, a u emisiji Svijet aplikacija saznat ćete koje vam aplikacije preporučuju njihovi dobri poznavatelji, kreatori, korisnici i svi oni čije savjete vrijedi poslušati te, naravno, instalirati.

Osim na malim ekranima, sve sadržaje (i još puno više) možete svakodnevno gledati i pratiti na društvenim mrežama! Pratite sve detalje na Facebook stranici Svijet aplikacija te na Facebook, Twitter, Instagram i YouTube kanalu Netokracije uz hashtag #SvijetAplikacija.

Emisiju Svijet aplikacija omogućuje TELE2, uz potpis vodećih hrvatskih tehnoloških novinara Netokracije te tvrtke Park Avenia koja je emisiju osmislila i producirala.

Komentiraj