PROGOVORIO BIVŠI DEČKO TAYLOR SWIFT ‘Teško se snaći nakon prekida veze duge šest i pol godina’

Autor:

British actor Joe Alwyn at Cannes Film Festival 2024. Kinds Of Kindness Photocall. Cannes (France), May 18th, 2024,Image: 874514904, License: Rights-managed, Restrictions: *** Worldwide Rights Except Italy *** FRAOUT ITAOUT, Model Release: no, Credit line: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Glumac Joe Alwyn bio je šest i pol godina u vezi sa Taylor Swift. Ovaj 22-godišnjak upoznao je najveću pjevačicu današnjice 2016. godine. Bili su u vezi do travnja prošle godine, a godinu dana starija Taylor Swift 2019. je napisala pjesmu „London Boy“ koja govori o njemu. Alwyn je bio ko-autor njenih pjesama na albumima „Folklore“ i „Evermore“ iz 2020, gdje je potpisan pod pseudonimom William Bowery. Nakon prekida govorilo se da je pjevačica u vezi sa Mattyjem Healyjem, pjevačem grupe „1975“, da bi u rujnu javno objavljeno kako je u vezi sa zvijezdom američkog nogometa Travisom Kelceom. Ujedno, smatra se da njena pjesma “So Long, London” na njenom novom albumu „The Tortured Poets Department“ govori o prekidu s Alwynom.

Alwyn je sada odlučio progovoriti o vezi s Taylor Swift i to za The Sunday Times. Na pitanje je li slušao novi album Taylor Swift, nije odgovorio direktno već je rekao: „Nadam se da svi mogu suosjećati i razumjeti poteškoće koje dolaze s krajem duge, pune ljubavi, potpuno predane veze koja je trajala više od šest i pol godina. U tome se teško snaći. Ono što je neobično i nenormalno u ovoj situaciji je to što je, tjedan dana kasnije, to odjednom u javnoj domeni i vanjski svijet se miješa u to.”

„Dakle, imate nešto vrlo stvarno što je iznenada bačeno u vrlo nestvaran prostor: tabloide, društvene medije, tisak, gdje se zatim secira, nagađa, izvlači do neprepoznatljivosti. A istina je da će do posljednje točke uvijek postojati jaz između onoga što se zna i onoga što se govori. Pomirio sam se s tim”, dodao je Alwyn koji glumi u posljednjem filmu redatelja Yorgosa Lanthimosa „Kinds of Kindness“ koji u hrvatska kina dolazi u rujnu.

Ujedno je rekao da su on i Taylor Swift „zajednički odlučili zadržati privatne detalje naše veze privatnima”, rekavši: “To nikada nije bilo nešto što bi se moglo pretvoriti u robu i ne vidim razloga da to sada mijenjam.” „Gledajte, prošlo je nešto više od godinu dana i osjećam se sretnim što sam na stvarno sjajnom mjestu u svom životu, profesionalno i osobno. Osjećam se jako dobro.”

Alwyn je odlučio ne pričati o tome je li još uvijek u kontaktu sa Taylor Swift, kao i o tome je li on ponovno u vezi, rekavši: “Siguran sam da možete poštivati, s obzirom na razinu buke i propitivanja o mojoj prošloj vezi, zašto ne bih želio upravo sada otvoriti vrata takvim stvarima.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.