Profil: “Ove godine, prvi put od 1977. godine, Interliber na Velesajmu neće se održati”

Izdavačka kuća Profil na svom je Facebook profiku objavila da se Interliber na Zagrebačkom velesajmu, zbog aktualne zdravstvene situacije, ove godine neće održati.

‘Dragi naši, javljamo da je ove godine, prvi put od 1977. godine, Interliber na Zagrebačkom velesajmu otkazan. Moramo li govoriti da će nam nedostajati uzbuđenja susreta s čitateljima, pogled na toliko novih naslova na jednome mjestu, šušur, prelistavanje, miris novih knjiga…

No, žaljenje na strnau, ništa od onoga što možemo napraviti kako biste došli do svojih omiljenih knjiga nismo propustili napraviti! Izašao nam je velik broj fantastičnih naslova, mnoge od kojih čekate s velikim nestrpljenjem, a pripremili smo i sjajne popuste koje ćete moći ostvariti u knjižarama, fizički i online.

Pratite nas, javit ćemo detalje, a za sada računajte da od 9. studenog krećemo s interliberskim popustima na svim dostupnim platformama’, navodi se u objavi.

Kako još uvijek nema službene informacije Interlibera ili Velesajma, jedna je pratiteljica upitala je li to službena informacija na što je dobila odgovor: “Da, to je službeno. Nažalost, tiče se cijelog sajma’.

Komentiraj