Producenti Jamesa Bonda priznali da nemaju zamjenu za Daniela Craiga

Barbara Broccoli i Michael G. Wilson, producenti filmske James Bond franšize izjavili su u intervjuu za Variety kako im je teško pao odlazak Daniela Craiga te kako još uvijek nisu počeli tražiti glumca koji će ga zamijeniti u ulozi čuvenog agenta 007. Daniel Craig glumio je Jamesa Bonda u posljednjih pet fimova, a Barbara Broccoli tvrdi kako „odbija prihvatiti“ da ga više nećemo vidjeti u toj ulozi.

„Primila sam Danielovu odluku, ali je još uvijek odbijam prihvatiti. Za mene je to traumatično“, rekla je  Barbara Broccoli. Ujedno je otkrila kako bi slijedeći glumac u ulozi Bonda mogao izgledati drugačije od Daniela Craiga. „Vidite ga kao Britanca, ali Velika Britanija je puna različitosti“. Što se tiče glasina kako bi žena mogla postati tajna agentica 007, Barbara Broccoli odbacila je tu mnogućnost. „On može biti bilo koje boje kože, ali on je muškarac“, smatra Barbara Broccoli dodajući kako se zalaže za stvaranje snažnih ženskih likova. „Nisam nešto zainteresirana za varijantu u kojoj žena preuzima mušku ulogu. Mislim da su žene interesantnije od toga“.

Film „No Time to Die“, posljednji u kojem Daniel Craig glumi Jamesa Bonda, počinje se prikazivati u britanskim kinima 2. travnja.

Komentiraj