Prodaje se motel u kojem je snimana nagrađena serija “Schitt’s Creek”

Serija „Shitt’s Creek“ najveći je pobjednik ovogodišnje dodjele televizijskih nagrada Emmy. Kanadska komedija koja opisuje život bogate obitelji Rose koja preko noći ostaje bez imovine te se moraju preseliti u mjestašce po imenu Shitt’s Creek oduševila je publiku i kritiku. Snimljeno je šest sezona, više se neće snimati, te je ovih dana objavljeno kako će tijekom slijedećeg mjeseca na prodaju biti stavljen motel u kojem je živjela bogata obitelj po dolasku u Shitt’s Creek.

Jesse Tipping, vlasnik motela Rosebud u gradiću Hockley Valley u kanadskoj pokrajini Ontario, izjavio je kako će staviti na prodaju motel s okućnicom. Motel se sastoji od osam apartmana i tri sobe, uz njega dolazi i konjušnica, a nalazi se 80 kilometara od Toronta. Osim što je motel poznat po seriji „Schitt’s Creek“, on je korišten prilikom snimanja filma „Povijest nasilja“ kanadskog redatelja Davida Cronenberga sa Viggom Mortensenom u glavnoj ulozi, te prilikom snimanja tv serija „11.22.63” s Jamesom Francom i „The Umbrella Academy”.

Tipping je kupio motel 2011. godine i znao je da je korišten prilikom snimanja filmova i tv serija. Kako je on predsjednik košarkaške akademije tako su u motelu bili smješteni mladi i talentirani kanadski košarkaši. Tako je današnja NBA zvijezda Jamal Murray, košarkaš Denver Nuggetsa, živio u tom motelu dvije godine. Sve se promijenilo kada je dobio poziv prilikom kojeg mu je objašnjeno da se traži motel za snimanje televizijske serije. Ubrzo. Eugene Levy, Dan Levy. Catherine O’Hara i ostali glumci uselili su se u motel gdje su snimili šest sezona sada već slavne serije „Schitt’s Creek“.

Komentiraj