Prodaje se kuća u kojoj su živjeli Kurt Cobain i Courtney Love, kupac će morati poprilično uložiti u renovaciju

Kuću u kojoj su devedesetih živjeli frontmen Nirvane Kurt Cobain i Courtney Love prodaje se za nešto manje od milijun dolara. Ova dvokatnica nalzi se u Hollywoodu i nije renovirana otkako je u njoj živio ovaj slavni par.

Kuća u kutnoj četvrti Hollywood Heights je izgrađena 1921. godine i u 230 kvadrata smjestile su se tri velike spavaće sobe i tri kupaonice. Veliki prozori osiguravaju da u njoj uvijek bude dovoljno svjetlosti. No, tko god se odluči kupiti ovu kuću, mora biti svjestan da će u nju morati uložiti veliku količnu novca za renovacije.

Ugradbeni ormari i police u prilično su lošem stanju, a novi sloj boje potreban je i velikim francuskim vratima koje vode u dvorište. Tu je i otvoreno stepenište, s puno potencijala.

PHOTO: realtor.com

Cobain i Love su se u kuću uselili 1992. godine te se ovdje rodila njihova kćer Frances Bean. Ako je suditi po dokumentarcu “Hit So Hard” (2011), Cobain je u ovoj kući napisao veći dio albuma “In Utero”.

Ovo nije bila jedina nekretnina Cobainovih. Par je rano počeo investirati u kuće, a iako su mogli odraditi nešto bolji posao u održavanju, njihov portfelj je prilično impresivan. Courney Love je kupila kuću u Olimpiji u Washingonu, a zajedno s Cobainom 1994. godine preselila se u Seattle u veliku kuću od gotovo 750 kvadrata. U njoj je frontmen Nirvane izvršio samoubojstvo u 27. godini, a 2019. godine prodana je za 7,5 milijuna dolara.

PHOTO: realtor.com
PHOTO: realtor.com
PHOTO: realtor.com

Komentiraj