Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će 23. ožujka prijateljsku utakmicu protiv Perua u Miamiju, potvrdio je u ponedjeljak predsjednik Peruanskog nogometnog saveza Edwin Oviedo.

Oviedo je nakon predstavljanju dresa u kojem će igrači igrati na Svjetskom prvenstvu rekao i da će Peru četiri dana kasnije u New Yorku odigrati i prijateljsku utakmicu s Islandom.

Hrvatska dosad nije igrala s Peruom koji će u lipnju na Svjetskom prvenstvu zaigrati prvi put nakon 1982. godine. Peru se nalazi u skupini s Francuskom, Danskom i Australijom. Ta se skupina križa s onom u kojoj su Hrvatska, Island, Argentina i Nigerija.

“Saznao sam da igramo protiv Hrvatske i Islanda. Hrvatska je velika momčad. Puno će nam pomoći privikavanje na europski stil igre”, izjavio je Jose Carvallo, vratar Perua, na predstavljanju dresa.

“Miran sam, uživam u praznicima no također i treniram te se čuvam da budem u dobroj formi. Nadam se da ću imati dobru sezonu kako bih bio na popisu 23 igrača koji će ići na Svjetsko prvenstvo”, dodao je 31-godišnji Carvallo koji ima pet nastupa za tu južnoameričku reprezentaciju.

Komentiraj

FOTO:hina
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.