Nel Pavletic/pixell

PRIVEDENA MAJKA IZ GORSKOG KOTARA: Zbog loših ocjena jastukom gušila vlastitu kćer?

U istražni centar Županijskog suda u Rijeci jučer je privedena S.S. (54) iz naselja u Gorskom kotaru zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela nasilje u obitelji, zlostavljala je svoju maloljetnu kćer. Kako prenosi Novi list, majka je revoltirana školskim (ne)uspjesima svoje kćeri fizički nasrnula na nju te ju navodno gušila jastukom. Kod majke je nakon policijske intervencije pronađen i nož zamotan u krpi. Osumnjičena dosad nije osuđivana, a osim maloljetnice, majka je i triju punoljetnih kćeri.

Sudac istrage Vlado Bosner nije prihvatio prijedlog tužiteljice o zadržavanju u istražnom zatvoru. Odlučio se za mjere opreza kojima će se osigurati mir u kući, ali i izbjeći mogući novi sukob. Novi list piše kako će osumnjičena za vrijeme istrage živjeti u Rijeci kod svoje starije kćeri, dok će maloljetna kćer ostati u Gorskom kotaru.

Osumnjičena se mora javljati načelniku Prve policijske postaje jedanput tjedno, a zabranjeno joj je i približavanje kćeri na udaljenost od sto metara, te uspostavljanje bilo kakvog kontakta.

Komentiraj