Hina

Priveden muškarac kod kojeg je pronađena maloljetnica

Muškarac (44) iz Muća kod kojega je policija u petak predvečer pronašla 13-godišnju djevojčicu  za kojom su roditelji i policija tragali puna četiri dana, priveden je sucu istrage Županijskog suda u Splitu zbog  kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, potvrđeno je u splitskoj policiji.

Kako se doznaje u policiji, 44-godišnjak je priveden u petak nakon što je policija u njegovoj kući pronašla maloljetnicu koja je četiri dana prije odšetala iz apartmana u Tučepima u kojemu je s roditeljima bila na godišnjem odmoru.

Puna četiri dana trajala je za njom potraga, za to je vrijeme policija provjeravala njezinu komunikaciju na društvenim mrežama i tako došla do 44- godišnjaka koji se s njom dopisivao, te je ubrzo djevojčica pronađena.

Tijekom kriminalističkog istraživanja muškarac  je rekao da ju je na Jadranskoj magistrali primio u automobil, te mu je tada rekla da je netko progoni.

Kazneno je prijavljen zbog kaznenih djela upoznavanja djece s pornografijom, mamljenja djece za zadovoljavanje spolnih potreba i spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina.

Komentiraj