Pritvoreni zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prisile prema službenoj osobi

 

Riječka i krčka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad šestoricom hrvatskih državljana, starosti od 33 do 46 godina. Policija ih summnjiči da su 20. srpnja oko 22:15 sati na benzinskoj postaji u Kraljevici narušavali javni red i mir te pritom ozlijedili dvojicu hrvatskih državljana od kojih je lakše ozlijeđen policijski službenik koji je u skladu s policijskim ovlastima postupao zbog narušavanja javnog reda i mira.

“Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je 33-godišnji počinitelj nanio tešku tjelesnu ozljedu 37-godišnjem hrvatskom državljaninu za što je i kazneno prijavljen, dok je dvojac, starosti 36 i 46 godina, počinio prisilu prema službenoj osobi i pritom je 46-godišnjak lakše ozlijedio policijskog službenika”, navodi se u policijskom priopćenju.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, uz navedene osumnjičenike za kaznena djela teška tjelesna ozljeda i prisila prema službenoj osobi, svih šest počinitelja je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje teške tjelesne ozljede u pokušaju i predani su pritvorskom nadzorniku. Dvojica osumnjičenika su potom odlukom istražnog suca završili u istražnom zatvoru.

Komentiraj