Pritisak gledatelja se isplatio, “Ray Donovan” je oživljen

Kada je u veljači prošle godine iznenadno objavljeno da je upravo prikazana sedma sezona serije „Ray Donovan“ ujedno i posljednja, protiv te odluke pobunili su se ne samo gledatelji već i glumci na čelu s Lievom Schreiberom. On je na društvenim mrežama objavio kako ga je kompanija Showtime, producent serije, prevarila, da se mora poslušati i mišljenje gledatelja te da bi uz njihovu podršku trebali još neko vrijeme gledati Raya Donovana. S druge strane, jedan od čelnika kompanije Showtime Gary Levine rekao je kako je uvijek bio plan da serija traje sedam ili osam sezona. U srijedu je objavljeno da je došlo do riješenja ove situacije, snimiti će se „Ray Donovan“, ali ne kao osma sezona već kao film kojim će se okončati priča o hollywoodskom fikseru i njegovoj obitelji.

Dugometražni film u kojem će pored Schreibera u glavnim ulogama glumiti Jon Voight i Kerris Dorsey kao otac i kći Raya Donovana režirat će autor serije David Hollander koji će zajedno sa Schreiberom napisati scenarij. Film će se snimati u New Yorku u drugoj polovici ove godine.

„Kada se serija ‘Ray Donovan’ prestala emitirati nakon sedam sezona, mnogo obožavatelja je reklo kako se još ne žele oprostiti od Raya i prekrasno disfunkcionalne obitelji Donovan. Zato smo sretni što će Liev i David stvoriti uzbudljiv novi odlomak ove slavne serije“, rekao je u službenom priopćenju Gary Levine.

Komentiraj