Goran Sergej Pristaš, član Inicijativnog odbora stranke Možemo! i kazališni umjetnik s respektabilnom inozemnom karijerom, prošlog tjedna na sveučilištu Stanford u SAD-u predstavio je svoju knjigu ‘Exploded Gaze’

Jedan od članova Inicijativnog odbora novoosnovane stranke Možemo! je Goran Sergej Pristaš, redovni profesor dramaturgije na Akademiji dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu i kazališni umjetnik s međunarodnom karijerom. Pristaš se ovih dana vratio iz Sjedinjenih Američkih Država, u kojima je bio na rezidencijalnom istraživačkom boravku s hrvatskim umjetničkim kolektivom BADco., čiji je osnivač i s kojim će u Chicagu premijerno predstaviti novi rad „Impossible Dances“ u Chicago Cultural Center, u sklopu međunarodne izložbe “Goat Island: We Have Discovered a Performance by Making It”….

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOBADCO
Podijeli objavu
Prethodni članakJANDROKOVIĆ “Na listi za EU izbore najkvalitetniji ljudi”
Sljedeći članakJEDAN NA KROVU Sudar 5 automobila kod “Tuđmana”
Slobodni novinar, urednik, promotor i pisac. Dvadeset godina iskustva u organizaciji rock koncerata (preko 500 koncerata hrvatskih i inozemnih izvođača), press konferencija, izložaba i modnih revija. Jedan od osnivača Hrvatske novinarske rock nagrade Crni mačak i član Savjetodavnog tijela nagrade (Predsjednik Savjetodavnog tijela 1998.). Dugogodišnji radijski urednik i voditelj (Radio 101, Radio 1, Plavi radio), te rock kritičar (Radio 101, Plavi radio, Slobodna Dalmacija, Vip Music, Tportal.hr, Rolling Stone). Redovan član Hrvatskog Novinarskog Društva. Prvi roman (Dolce Vita) objavila je nakladnička kuća Fraktura u ožujku 2004. 2005. kao autor i redatelj potpisujem dokumentarni tv film "Kad muzičari šokiraju" u produkciji nezavisne producentske tvrtke Trezor idea. 2010. od HGF-a (Hrvatski glazbeni festival) primam nagradu za životni doprinos razvoju i unaprjeđenju demo scene i dugogodišnji kontinuirani rad na promicanju urbane i alternativne glazbene kulture. U svibnju 2103. pokreće web portal www.spotdepo.hr.