Tetra Pak

Prirodna mineralna voda Dana u Tetra Pak® pakiranju stiže u Hrvatsku

Poznata svjetska tvrtka Tetra Pak objavljuje kako će od 01. kolovoza u maloprodajnim trgovinama, drogerijama i benzinskim postajama diljem Hrvatske biti dostupna nova prirodna mineralna voda Dana.

Premium voda dolazi u Tetra Prisma® Aseptic 750 s HeliCap™27 – laganom i prikladnom pakiranju, prvom takve vrste za vodu u svijetu.

Pakiranje je uglavnom izrađeno od drveta, prirodnog i obnovljivog resursa koji je moguće potpuno reciklirati. Također, pakiranje nosi oznaku FSC™ – Forest Stewardship Council™ (Vijeće za nadzor šuma), dajući jamstvo da drvo koje se koristi za proizvodnju potječe iz šuma kojima se održivo gospodari kao i iz drugih obnovljivih izvora.

“Bilo nam je veliko zadovoljstvo surađivati s tvrtkom Dana na ovom jedinstvenom projektu i predstaviti ovaj inovativni proizvod na hrvatskom tržištu. Vjerujemo da je pakiranje od 750ml idealno za korisnike koji su neprestano u pokretu kao i za korištenje u domu, a zahvaljujući dizajnu, pakiranje ispunjava očekivanja korisnika za svježinom i inovativnošću u kategoriji voda“, izjavio je Željko Samodol, direktor tvrtke Tetra Pak u Hrvatskoj.

Komentiraj